Digitalt minikurs 5. mars 2021

Forum for Næringsmeglere, Grønn Byggallianse, Norsk Eiendom og Norges Eiendomsmeglerforbund inviterer til digitalt minikurs 5. mars 2021 kl. 09.00 – 10.45 om kravspesifikasjon for bære kraftig leiearealer.

Meld deg på her!

Slik stiller du riktige krav som leietaker! 

Et bærekraftig bygg skal være bra for både helsa, miljøet og lommeboka. Å vite hvilke krav det innebærer ved leie av kontorer kan være krevende. Denne kunnskapspakken hjelper næringsmegler, utleier og leietaker å stille de riktige kravene.

Byggsektoren har lave direkte utslipp og blir derfor ofte glemt i klimasammenheng, men representerer den viktigste premissgiveren for både industri-, transport- og energisektoren. Dette er også svært viktig når vi snakker om leie av næringslokaler.

På webinaret vil du få innblikk i temaer som trekkes frem i kunnskapspakken for bærekraftig kontorleie. Her vil du få innsikt i hvordan du utarbeider og bruker leietakerspesifikasjoner med økt fokus på bærekraft. Du vil få høre om eksempler til inspirasjon og få et innblikk i metode for å stille krav og å dokumentere ønskede kvaliteter.

Når man er på utkikk etter nye næringslokaler, er det mye som står på ønskelisten, og det kan derfor være nyttig å ha en sjekkliste som kan hjelpe leietager å ta de gode valgene.

Webinaret vil gi 2 etterutdanningspoeng for meglere.

Program:

· Velkommen
v/Jacob A. L’Orsa, Forum for næringsmeglere

· Hvordan bruke den nye veilederen? – En meglers erfaring med bærekraft
v/ Tor Svein Brattvåg, Cushman & Wakefield Realkapital (TBC)

· Slik er kunnskapspakken bygget opp og dette kan du lære
v/ Katharina Bramslev, Grønn Byggallianse

· Slik kan pakken brukes for offentlige leietakere
v/ Marit Roheim, Statsbygg (TBC)

· Leietakerkrav for fremtiden – en samtale mellom:
Unn Hofstad, Storebrand (TBC) og Stein Randy, Malling & Co ledet av Vidar Fiskum, Norsk Eiendom 

For eventuelle spørsmål ta kontakt på firmapost@nef.no eller på telefon 22 54 20 80.

Velkommen til minikurs!